🔥🔥🔥 NYHET: Kurs for ungdom. Les mer og sikre din plass nå
Studier Om oss Kurs Coachpool Historier FAQ Gratis råd Innlogging

Jeg søkte etter noe mer, og fikk mer enn jeg hadde drømt om 

Jeg har alltid vært søkende, allerede som liten observerte og undret jeg meg over hvordan mennesker kommuniserte og kommuniserer med hverandre. Da jeg søkte rundt på nettet etter «noe mer» ante jeg ikke at jeg skulle ende opp som coach med en solid karriere og egen business.

 Cicile Gabestad Bjørnstad forteller om sin reise til å bli profesjonell coach

«Noe mer», selvledelse og ledelse

Med litt usikkerhet og stor nysgjerrighet meldte jeg meg på NLP practitioner - grunntrinnet. Jeg var åpen for at det kunne bli med dette trinnet, men også at jeg hadde mulighet til å gå videre. Det var godt å ikke måtte binde seg til hele utdanningen før oppstart.

  

«Jeg har hele mitt yrkesliv fått gode tilbakemeldinger på mine kommunikasjonsevner, at jeg er en god lytter og har en varm tilstedeværelse, men det var først i møte med NLP og læringen om hvordan menneske og hjernen fungerer jeg tilegnet meg god kommunikasjonsevne og kommunikasjonsverktøy»
 


NLP Practitioner handler mest om deg selv, men fordi læringen er så grundig gir den stor forståelse for de rundt deg også. Det var en spennende reise som ga mersmak!

Jeg ville hele tiden gå mer i dybden, både på et personlig og et profesjonelt plan.


Forskjell på å lese og å gjøre

Uansett hvor mye bra du leser, er det først når du GJØR, at du kan utøve det du har lært. På studiet hos MetaResource er det en av styrkene at vi møtes i klasserommet, vi øver på hverandre fra første dag, vi erfarer læringen! Det er veldig effektfullt!
 
Og så er det så deilig å komme til et godt miljø, få fellesskapet og bli sett. Ekte mennesker, raushet og kvalitet. Verdier jeg selv verdsetter og som MetaResource virkelig lever etter.

 

(Våren 2021 gjennomføres trinn 1 digitalt på grunn av korona - med tilpasninger, personlig oppfølging og gode resultater. 
 – MetaResource)

Ringvirkninger

Jeg valgte å ta hele utdanningen, og har spesialisert meg på lifecoaching.

Nå jobber jeg som coach og mentaltrener for unge ledere, mellomledere og gründere som ønsker å stå støtt og balansert i seg selv og sine roller, gjennom coachende tilnærming og selvledelse.

 


«Om jeg kan være med å styrke en omsorgsperson til å stå støtt og være en god rollemodell, så gjør jeg ikke bare en forskjell i et ungt menneske sitt liv, men også en forskjell i et barns liv»

 

 

Historien om hvorfor

Jeg følte meg så tung, mislykket og utilstrekkelig. Hvem var jeg, hvem var jeg i møte med andre når jeg ikke engang klarte å ta vare på meg selv i en krevende lederjobb som småbarns mor. Og hvem tok vare på meg om ikke jeg? Ensom som leder, mellomleder og gründer?  Ja, jeg har virkelig kjent på den følelsen.

Som utdannet barne- og ungdomsarbeider og 20 års erfaring i arbeid med barn og ungdom, har jeg et brennende engasjement og varmt hjerte for dagens barn og ungdommer. Etter en skikkelig «møte med veggen» i en jobb jeg ble headhuntet til, hvor personalgruppa var så krevende at det gikk på bekostning av omsorg og ivaretagelse av barnas behov, forsto jeg hva min misjon med livet skulle være.

Fra ønsket om å jobbe med barn og ungdom, ble ønsket om å ruste voksne i møte med barn og ungdom sterkere. Vi er alle ledere, rollemodeller og forbilder for barn og ungdom vi møter. Og skal vi klare å endre verden til et mer kjærlighetsfullt og varmere sted må vi starte med oss selv og bli gode ledestjerner.

 
Hva er lifecoaching? 

 

Lifecoaching er en struktur. Prosessen utforsker dine mål, verdier og overbevisninger. En lifecoach gir deg oppgaver og støtter deg i å utføre dem, slik at du kan evaluere dine vaner på nytt.


Den innledende fasen i lifecoaching består hovedsakelig i å kartlegge hvilket område og tema det skal jobbes med, lage mål og designe veien frem til målet. Resultatmålet er overbygningen for fremtidige coachingsesjoner, og det vil underveis i prosessen bli en realitetssjekk på hvor du er i forhold til dine resultat- og prosessmål.

 

En lifecoach jobber med kundens liv på alle områder, både det personlige og det profesjonelle, helse og relasjoner. Kunden kommer gjerne med et prekært tema (til timen) men i løpet av en lifecoaching prosess kommer vi inn på mange aspekter ved kundens liv.

 

Lifecoaching og coaching generelt er en prosess som handler om å sette mål, frigi ressurser, løse opp i uhensiktsmessige mønstre og lære seg ny adferd som gir andre og ønskede resultater. Dette gjøres i kombinasjon av det coach og kunde gjør i møtene og hvordan du som kunde følger opp og gjennomfører endringen mellom hvert møte.

 

Coaching er ikke terapi, coaching er å føre en person fra der de er nå til et sted der fremme de ønsker å være. Likevel har coaching terapeutiske trekk og som lifecoach jobber jeg både med kundens bevisste og ubevisste sinn.

 

Som lifecoach ser, møter og ønsker jeg å jobbe med hele mennesket; kropp – sjel – sinn.

 

Balanse

 

Et av de mest kraftfulle verktøyene i en lifecoaching er livshjulet. Dette verktøyet hjelper deg til å rydde/sortere, få oversikt og et klart bilde av hvor balansert eller ubalansert livet ditt er for øyeblikket og hvor tilfreds du er på de ulike områdene i livet ditt.

 

Å finne balanse i eget liv og alt du står i, er for mange et stort ønske. Utfordringer som forstyrrer denne balansen, kan være

 

Ønske om å:

  • få klarhet og foreta vanskelig valg
  • realisere drømmen, men vet ikke hvor du skal begynne
  • få mer selvtillit og bedre selvfølelse
  • få mer motivasjon og handlekraft
  • få mer indre ro, glede og tilfredshet i hverdagen
  • finne ut hvem du er, ditt hvorfor og hva er det gode liv er for deg
  • bli tydeligere i rollen som leder og bli bedre i kommunikasjon og samspill med andre

 

 

Pedagog og leder


Mange av de som er nysgjerrig på coachutdanningen, har bakgrunner som kan ligne på Cicilies, men mange slags mennesker fra alle slags bakgrunner tar hele eller deler av utdanningen.

Cicilie har 20 års erfaring innen ledelse, både privat og kommunalt. Hun har veiledet lærlinger, jobbet med barn og unge i mange sammenhenger, fra BUP til politiet.

Hun driver i dag Din life-coach der hun tilbyr ulike coachingprogram, der iblant lederutviklingsprogram og mentorforløp for coacher som skal sertifisere seg gjennom DNCF.

Hun har tatt hele coachutdanningen og er sertifisert NLP coach fra MetaResource og The Society of NLP – Dr. Richard Bandler.
Cicilie er også DNCF sertifisert coach og DNCF sertifisert mentor.

En coach skal holde kompetansen vedlike. Som faglig utdyping har hun tatt mye påbygging og har også med stor interesse og glede arbeidet som assistent på MetaResource på trinn en og to.

«Jeg gir deg ikke dine svar, jeg bruker nøkkelen til å låse opp skattkisten som er på innsiden av deg. Slik at du får tilgang til dine svar, dine ressurser og det du har behov for. 

 

Endring og læring starter med NLP Practitioner. Det er ditt liv og ditt valg!

Close

Uforpliktende forespørsel om coaching

I kommentarfeltet kan du skrive litt om tema om du ønsker, hvor du bor eller annen relevant info.
Vi kontakter deg innen 2 arbeidsdager.
Du kan også ringe oss direkte på 4043 7000