SCALAs coacher under sertifisering

Våre coacher under sertifisering er i ferd med å fullføre sin utdanning og de har allerede opparbeidet seg betydelig kompetanse som gjør dem i stand til å tilby effektiv coaching. De er på vei mot sertifisering etter Norsk Standard og de er lidenskapelige og engasjerte i å bistå deg med å nå dine mål. Du kan kontakte dem direkte for å se mer om deres tjenester og oppleve den positive effekten av coaching selv! 

Placeholder Image

Marius Egeland

Som din coach er min jobb å utfordre og støtte deg slik at du kan utforske nye muligheter. Om dette handler om jobb eller privat så jobber vi for du skal nå dine mål.

Kontakt Marius
Placeholder Image

Christin Egeland

Jeg er lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker med å se sammenhenger mellom tankemønstre, spisemønstre og energi. Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende samtale.

Kontakt Christin
Placeholder Image

Elisabeth Wiik

Som din coach brenner jeg for at du skal leve ditt liv som du ønsker det. Jeg fasiliterer en trygg og støttende atmosfære som hjelper deg med å utforske og realisere dine drømmer og mål.

Kontakt Elisabeth
Placeholder Image

Renate Hegerland  

Vil du finne ditt potensial, muligheter og ressurser? Du vil oppleve å bli inspirert og utfordret slik at du kan bevege deg i ønsket retning. Hos meg får du en trygg, åpen og leken tilnærming.

Kontakt Renate
Placeholder Image

Anne Melby Dahl

Jeg brenner for at du skal få være deg selv helt og fullt. At du skal bli mer bevisst dine tankemønstre, slik at du selv bestemmer over din virkelighet. Som din coach vil jeg bidra til at du finner hva som er viktig for deg, og at du står mer stødig i livet.

Kontakt Anne
Placeholder Image

Marie B. Sveen

Har du tanker som bare spinner og spinner? Stresset over alt som skulle, burde må gjøres? Ønsker du en struktur i hverdagen som kan gi deg mer ro? Jeg tilbyr 1:1 coaching tirsdager og torsdager på mitt kontor på Kløfta. Kontakt meg så finner vi ut om vi er en match.

Kontakt Marie
Placeholder Image

Ginnette Sandberg

Å skape er veldig naturlig for mennesker. Jeg mener at vi er skapere av vår egen realitet, men noen ganger trenger vi litt hjelp til det. Som coach under sertifisering kan jeg hjelpe deg å komme fra intensjon til handling så at du kan komme i gang med å skape det livet du har alltid drømt om.

Kontakt Ginnette
Placeholder Image

Ann-Kristin Evensen

Ønsker du å ta mer kontroll i eget liv? Går du på autopilot, og prøver å balansere alle rollene dine? Er det noe som mangler i livet, men du vet ikke helt hva? Been there, done that. Men det kan endres. Nysgjerrig? Ta kontakt da vel :)?

Kontakt Ann-Kristin
Placeholder Image

Heidi Harto

Mistet motivasjonen på jobb? Byr livet på litt mye for tiden? Med erfaring fra ledelse og kommunikasjonsarbeid i inn- og utland, kjenner jeg godt til utfordringene arbeidslivet kan by på. Jeg hjelper deg å få ryddet opp i tankene og få oversikt over situasjonen du står i.

Kontakt Heidi
Placeholder Image

Monica Aschim

Lang erfaring fra å jobbe med fysisk helse i bedrifter. Nå ønsker jeg å påvirke enda mer på det forebyggende planet, både fysisk, mentalt og i den mellommenneskelige sfæren.

Kontakt Monica
Placeholder Image

Tina Marie Kjerstad

Om du ønsker bli mer bevisst på hva du vil og hvor du vil, eller trenger en som kan bidra med å lukke gapet mellom hvor du er og hvor du vil være, så ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende samtale.

Kontakt Tina Marie
Placeholder Image

Camilla Synnøve Stræte

 Tenk deg å bli møtt av noen som ser deg, som skaper en trygg arena for endring og vekst, - og samtidig utfordrer deg til å se både innover og utover, men mest fremover? Dette er min strategi i møte med mennesker.

Kontakt Camilla

En bred base av coacher.

Om du ønsker kan du gå til en av våre coacher som er under sertifisering. De er "lærlinger", de har tilgang til en mentor og de er kun timer unna en endelig sertifisering, og har derfor en lavere pris enn en ferdig sertifisert coach.  Vi sender ikke ut coachene våre i markedet før de er klare for det, så du kan være 100% trygg på at de kan faget sitt.

 Til deg som er coach og vil være en del av SCALA's coachpool: Ta kontakt på [email protected]