Kommunikasjon og selvledelse - deltidsstudier høsten 2022
Artikler og historier Studier Oversikt alle tilbud Om oss Gratis råd Innlogging

Har du det som trengs?

Det skjer hvert år. Overfylte treningssentre. Utallige artikler om slanking og kropp i ukebladene og avisene. Prosjekt sommerkroppen 2020 starter med “blåmandag” 1 januar...

“Neida, jeg har ikke nyttårsforsetter, det funker jo ikke” sier vi. 


Jeg skal nok vise dem

Inni oss er det likevel mange som tenker: Joda, nå SKAL jeg få til slankingen, endringen, sparingen, få meg ny jobb...men jeg sier det ikke til noen. Jeg skal nok vise dem, men i tilfelle det ikke går denne gangen heller så later jeg som om jeg ikke har sånne mål. 

Så gyver vi løs med godt mot, og så kommer livet i veien og motivasjonen utfordres. I tillegg må vi også kjempe mot tålmodigheten, vi vil ha resultater med en gang.

 

Raske løsninger er attraktive.

Det florerer av alle mulige former for quick-fix og raske løsninger når vi egentlig vet at varig endring tar tid og planlegging.

Så hva skal til for at du skal få det til denne gangen?

Når du vet hva du egentlig blir motivert av og hva som virkelig er viktig for deg er det også lettere å ta gode valg, stå inne for valgene du tar, og gjennomføre.
Når du er balansert med deg selv slik at du har plass til både kos og fokus får du lettere varige resultater.

 

Hva svarer du?

Vet du hva som egentlig er viktig for deg? Hva du brenner for? Hva som gjør at du spretter opp om morgenen?

Det handler om verdiene våre i det vi gjør. Når jeg spør deg:

Hva er dine grunnverdier
- hva svarer du da?

Det som definerer hva du mener er rett og galt, motivasjon og grunnholdning. De fleste jeg snakker med har sjelden eller aldri jobbet noe særlig med egne verdier. Vi er gode til å jobbe med verdier på jobb, men når det kommer til oss selv og privatlivet er dette noe vi sjelden gjør.

 

Autentisk selvledelse

Når du handler i tråd med dine verdier vil du lettere oppleve å være “hel ved” og autentisk i det du gjør. De rundt opplever deg som jordnær, tilstede og trygg. Du er en god rollemodell som inspirerer andre gjennom det du gjør, ikke bare det du sier.

 

Frihet og trygghet.

Den beste måten å få tak i dine verdier er å få hjelp av en coach som vet hvordan du kan få tak i det som er viktig for deg. Det kan også være lurt siden noen verdier kan være litt i konflikt med hverandre.

Frihet og trygghet er to typiske verdier som mange har og som ofte kan komme i konflikt. Når du finner ut hva verdiene dine egentlig betyr for deg og hvordan det er positivt for deg vil de kunne eksistere sammen.  En coach kan hjelpe deg med dette.
Da kan du ta enda bedre beslutninger som ivaretar begge deler.

 

Har du det som trengs? 

Når du kjenner dine egne verdier, setter ekte og riktige mål basert på de, er bevisst hva som har vært bra så langt i livet, hva du er stolt av, hva du kan ta med videre. 

Ta et onlinekurs med coaching: 5 moduler, arbeidsbok, videoer, bonus, fellesskap.

En sabla bra investering du kan gjøre når du vil bli kjent med egne verdier og vil sette deg nye, ekte mål. Fordi det funker.

Kurset heter Verktøykassa. Du gjør det i ditt eget tempo. Du har alle byggematerialene i ditt eget hode. Du har det som trengs.

Close

Uforpliktende forespørsel om coaching

I kommentarfeltet kan du skrive litt om tema om du ønsker, hvor du bor eller annen relevant info.
Vi kontakter deg innen 2 arbeidsdager.
Du kan også ringe oss direkte på 4043 7000