Planlegger du læring til høsten? KOMMUNIKASJON OG SELVLEDELSE er stedet å starte!
Studier Om oss Kurs Coachpool Historier Ofte stilte spørsmål Gratis råd Innlogging

På vei mot ny drømmejobb

Det beste som har skjedd meg i løpet av studiet «Kommunikasjon og selvledelse» er at jeg har funnet en ny drømmejobb jeg sikter mot!

Ble skadet og måtte gi opp drømmejobben

I over 20 år hadde jeg drømmejobben og gledet meg hver dag til å komme på jobb og undervise elever med spesielle behov.

I løpet av alle disse årene tenkte jeg noen ganger gjennom hva jeg ville ha jobbet med om jeg skulle ha byttet jobb. Det var umulig å se for meg noe annet, så godt likte jeg jobben min. Jeg storkoste meg med å jobbe med elevene, veilede ansatte, være kreativ, lage undervisningsmateriell og feire alle små delmål elevene mine mestret.

En dag for 6 år siden ble jeg skadet i en utageringsepisode med en elev, og jeg måtte reise hjem fra jobb. Lite visste jeg da at det ble starten på lange perioder med skader og sykdom, og flere år utenfor arbeidslivet.

Anbefaling og ny start

Årene gikk med å jobbe meg gradvis bedre. Så spurte en venninne om coachutdannelsen til SCALA kunne være noe for meg. Venninnen min er coach selv og har nevnt det noen ganger før, men denne vårdagen traff det noe i meg og jeg ble nysgjerrig.

Jeg leste om SCALA på nett, meldte meg på et introduksjonskurs, og fikk snakket med noen av de som jobber i SCALA. Introduksjonskurset var veldig givende og inspirerende så nysgjerrigheten ble forsterket. Jeg bestemte meg rett og slett samme dag. Dette ville jeg utforske mer og meldte meg på Trinn 1.

Spent og nysgjerrig

Første kursdag kom, med tanker om at dette kunne bli en start på å komme tilbake til arbeidslivet i en eller annen form. Jeg ble møtt av veldig hyggelige medstudenter og ansatte i SCALA. Her var det både trygt og spennende å være.

Fra første dag har jeg synes at kurset har vært så lærerikt, inspirerende, morsomt og skikkelig bra. Jeg har gledet meg til hver dag og virkelig kjent voksesmerter i hjernen av alt det nye spennende jeg har lært.

I løpet av kurset økte nysgjerrigheten min om coachingfaget, og jeg begynte å kjenne at her er det mer jeg vil lære og finne ut av. Nå kjenner jeg på en tydelig drøm om å kunne komme tilbake i jobb, med en ny retning hvor jeg igjen kan hjelpe andre. Med mye praktisk øving og læring blir drømmen ytterligere forsterket.

Jeg vil bli coach! 

Etter år med undring etter at drømmejobben brast, ser jeg endelig en meningsfull fremtid og gleder meg til å fullføre studiet.

Jeg er så takknemlig for alt jeg har lært på kurset og at jeg endelig har funnet en ny retning.

 

Anniken Vig Hellerdal, skrevet etter fullført trinn 1 «Kommunikasjon og selvledelse» og på vei til oppstart av Trinn 2 hos SCALA academy.

Du som nå er nysgjerrig på studiet Anniken holder på med, har to muligheter her:

📌 Se dette opptaket av et tidligere introduksjonskurs, med konkret læring og smakebiter fra studiet. Det er videoer på til sammen litt over en time. Lett å følge med entusiastisk coach og mentaltrener Pål Kleven-Fredriksen. Klikk her så får du tilgang nå

📌 Ta kontakt med oss med det samme, en hyggelig samtale om dine muligheter er et godt utgangspunkt for å kunne velge det som passer for deg. Klikk her

📌 Eller du kan bare ringe oss på 4043 7000 i kontortiden.

Close

Uforpliktende forespørsel om coaching

I kommentarfeltet kan du skrive litt om tema om du ønsker, hvor du bor eller annen relevant info.
Vi kontakter deg innen 2 arbeidsdager.
Du kan også ringe oss direkte på 4043 7000