Kontakt Pål

Pål Kleven-Fredriksen

      Faglig leder

 

Faglig leder og hovedtrener, trinn 1-3, SCALA
Eksaminator for studentene og sensor i DNCF.
Stor bedde i coachingkunder, fra ungdommer til toppledere.

Jeg er lidenskapelig opptatt av å gi mennesker som krysser min vei positiv energi, slik at de opplever utvikling og mestring.

Min misjon er utdanne unge, voksne og lærere innenfor mental trening og NLP, slik at de også kan bidra positivt til endring, glede og utvikling for flere mennesker.

📌 Du kan bli kjent med Pål på video, her snakker han bl.a. engasjert om målsetting. Mål med Pål

Sertifiseringer og ansvarsområder

  • Faglig leder og hovedtrener, trinn 1-3, SCALA
  • Eksaminator for studentene og sensor i DNCF.
  • Stor bedde i coachingkunder, fra ungdommer til toppledere.
  • NLP Coaching Trainer, The Society of NLP, Dr. Richard Bandler
  • NLP Trainer, The Society of NLP, Dr. Richard Bandler
  • International NLP Coach, The Society of NLP, Dr. Richard Bandler
  • NLP Master Practitioner, The Society of NLP, Dr. Richard Bandler
  • NLP Practitioner, The Society of NLP, Dr. Richard Bandler
  • Sertifisert Hypnotherapist, The American Board of Hypnotherapy. 
  • m.m.

 

Bakgrunn, erfaring, visjon

Coach Pål har lang fartstid som selger og leder og startet sin egen salgskarriere i 1996. Halvparten av de årene han har vært i salg, så har han jobbet som leder. Coach Pål forsto tidlig sammenhengen mellom det psykologiske, altså det mentale mindsettet og toppresultater i salg. I karrieren sin som salgstrener og coach har han hjulpet 100-vis av selgere til å maksimere og få mer ut av potensialet sitt.

Coach Pål er lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker og han gir seg ikke før du er i mål. Han har en attitude, energi og en positivitet som smitter over på kundene sine og du kan ikke ikke få håp og tro på at du kan klare det, hva nå enn det er for deg? Han jobber med deg både på det bevisste plan og det ubevisste. Som han selv sier: Skal du gjøre varige endringer så må du gjøre endringene på det ubevisste plan, det er der vanene/ uvanene, altså den automatiserte atferden ligger forankret sammen med følelsene dine, derfor kan det godt være at han bruker hypnose som et verktøy når han jobber med deg.

Pål jobbet i 10 år hos Bisnode, med HR, som coach og lederutvikler. Han har jobbet i selskaper som Eniro Norge og Opplysningen 1881.

Fra 2020 er han partner i Considium, der lederutvikling og resultatoppnåelse for ledere og team er i fokus.


Dette er Coach Pål sine 5 suksessfaktorer. Disse må være på plass for å «lykkes»:

Visjon: «Jeg forandrer verden til et bedre sted å leve»

Lidenskap: «Jeg er lidenskapelig opptatt av å gi mennesker som krysser min vei positiv energi, slik at de opplever utvikling og mestring»

Misjon: «Min misjon er utdanne unge, voksne og lærere innenfor mental trening og NLP, slik at de også kan bidra positivt til endring, glede og utvikling for flere mennesker»

Ambisjon: «Min ambisjon er å selge inn ideen om at alle lærere i Norge skal lære NLP i grunnutdannelsen sin, slik at de kan være en enda bedre ressurs for barn og unge»

Rolle: «Min rolle er å trene alle som krysser min vei i NLP og gi dem coaching og på den måten forandrer jeg verden til et bedre sted å leve for hvert enkelt individ»

Når du nå er klar for å gjøre en positiv endring, få tankene på plass, eller rett og slett sette en positiv retning i livet ditt, så vet du godt at Coach Pål hjelper deg med det.

PS! Vær oppmerksom på at han ikke kommer til å dulle med deg.

«Sannheten skal sette deg fri men først kommer du til å bli fly forbanna»