Personlig merkevarebygging
- og synlighet
på LinkedIn

Er du klar
for å ta din
profesjonelle tilstedeværelse
på LinkedIn 
til neste nivå,
slik at du kan jobbe smart

for å bli synlig og få resultater?

 

Cathrine Lie Strand, en erfaren coach og LinkedIn-ekspert, vil veilede deg gjennom en inspirerende dag der du vil lære hvordan du bygger din personlige merkevare med integritet og faglig tyngde. Da blir du synlig for de rette menneskene.

Hva kan du forvente?

«Jeg har jobbet aktivt med denne kanalen siden 2018 og har gått fra 0 til 1,5 mill i omsetning. Jeg får kunder gjennom synlighet, i tillegg til presse og oppdrag.
Masse muligheter som har kommet min vei etter at jeg turte bli synlig.»

Dette kurset gir deg muligheten til å dra nytte av Cathrines erfaring og ekspertise.

Cathrine tror på raushet og deler alle sine innsikter og tips med deg. Kurset er skapt for deg som ønsker å skape din egen sterke merkevare slik at du blir synlig og skaper resultater på.

Hvem passer kurset for?

Dagskurset er for alle som ønsker en proff tilstedeværelse i sosiale medier, enten du er leder, markedsansvarlig, selvstendig næringsdrivende eller samfunnsengasjert. Det er nyttig for deg som er nybegynner, og for deg med mange års erfaring. Du får konkret, personlig læring.

Hva vil du lære?

På dette kurset vil du få:

1. Profiloppbygging

 • En grundig gjennomgang av hvordan du best bygger opp din LinkedIn-profil for å skape et sterkt og profesjonelt inntrykk.
 • Cathrine ser på profilen din på forhånd, slik at hun kan skreddersy kurset. Når dere knytter kontakt er du allerede ett skritt nærmere god synlighet. Om du ikke har en profil enda, ta kontakt. Om du har en du ikke er fornøyd med vil det bli gøy å utvikle den på kurset.

2. Smarte triks for synlighet

 • Teknikker og strategier for å effektivt knytte kontakt og bygge nettverk på LinkedIn. Oppdag smarte triks som vil hjelpe deg med å bli mer synlig og attraktiv for potensielle kunder og bedrifter på LinkedIn. Du vil også lære hvordan du kan definere din målgruppe og nå dem.

3. Innholdsstrategier

 • Tips for å skrive innlegg som engasjerer ditt nettverk og skaper verdi. Cathrine vil dele innsiktsfulle råd for å lage innhold som driver dialog og optimalisere innlegg for å øke synligheten.

Det vil være anledning til å stille spørsmål under kurset for å sikre at du kommer i gang med å bygge synlighet.

Dato og sted

 • Når: Mandag 10. juni, kl. 09:00 - 16:00
 • Hvor: SCALA academy, Storgata 15, 3. etasje, Lillestrøm (bare 10 minutter fra Oslo S med tog)
 • Vi oppfordrer deg til å ta med din egen bærbare PC, slik at du kan implementere det du lærer på stedet og få mest mulig ut av kurset.   

 

Pris og innhold

 • Pris kr. 4.990,-
 • Du får tilgang til en lukket LinkedIn-gruppe der du kan spørre om mer etter kurset.
 • Du får tilsendt deler av materiellet som brukes på kurset.
 • Du vil få servert kaffe, te, vann og frukt gjennom dagen.
 • Lunsj kan du enten ta med deg selv (tilgang på kjøleskap), eller du kan kjøpe i en av de mange kafeene og butikkene like i nærheten.
Påmelding til kurset 10. juni

Cathrine lever det hun lærer

Cathrine Lie Strand kaller seg en potensialbygger, fordi hun hjelper virksomheter å videreutvikle sin humankapital. Det handler om å styrke og bygge merkevare og skape synlighet, både på individ- og organisasjonsnivå.

Cathrine startet Potensialbygger for 6 år siden da hun var fersk sertifisert coach og ville nå ut til næringslivet. Hun har deltatt i podcaster, publisert artikler, vært intervjuet i riksdekkende aviser og er en del av stallen i Talerlisten.

Hun har gjort seg svært synlig på LinkedIn og deler konkrete tips til hvordan du og dine medarbeidere kan få mer ut av LinkedIn. Hun jobber i dag som ledercoach, teamcoach og lederutvikler i næringslivet. Hun er foreleser på en fagskole og NLP trainer.

Cathrine er jordnær og proff, liker det enkle og effektive og er ekstremt løsningsorientert. Hun gir deg alle sine tips for at du skal finne din vei videre i ditt synlighetsarbeid og potensialarbeid.

👇🏻 Klikk og meld deg på. Det vil lønne seg for deg.

Personlig merkevarebygging, og synlighet på LinkedIn

Alle foto: Monica Hellem

 

Du har rett til å angre påmeldingen innen 14 dager etter påmelding, unntatt når det er mindre enn 14 dager til start.
Skriftlig avmelding kreves, i rett tid. 
Avmelding mer enn to uker før arrangementet belastes 50 % av avgiften. Ved avmelding denne dato eller senere belastes hele avgiften. Skriftlig melding må sendes [email protected] 

Ved sykdom kan plassen overdras til en annen person, kun etter avtale med SCALA