Planlegger du læring til høsten? KOMMUNIKASJON OG SELVLEDELSE er stedet å starte!
Studier Om oss Kurs Coachpool Historier FAQ Gratis råd Innlogging

Kvalitet fremfor kvantitet

Covid, endringer i verden og sykdom - gjør at vi bruker det vi har lært, tenker nytt og kommer med nye bærekraftige løsninger…

SCALA har helt siden oppstart hatt store ambisjoner for faget, studier og bransjen vår. Vi har et voksende team av partnere , høye kvalitetskrav og evne til å se muligheter.

Ærlighet er en av våre høyeste verdier

De siste månedene  har kapasiteten til SCALA vært kraftig redusert da partner og daglig leder Kristin Daly plutselig ble alvorlig syk i januar. Gleden er nå at vi vet hun blir frisk! Men når det er Kristin som har holdt i alle tråder og hun måtte slippe kontroll og oversikt så er det ingen hemmelighet at dette påvirket alle ledd.  

Nå tar vi en fot i bakken, tenker kvalitet fremfor kvantitet, og bestemmer oss for å vokse litt langsommere enn intensjonen var da SCALA ble startet.
Fordi det er du som student som er det viktigste for oss. Du fortjener en skole som kan levere, som er oversiktlig og forutsigbar.
Ærlighet er en av våre verdier. Nå er vi ærlige og gjør tilpasninger – og vi forteller deg om det.

Ikke kun det som synes utad

Når vi nå gjør disse endringene, så gjelder det mer enn det som synes utad som introkurs, artikler, kursdatoer etc. Vi velger ærlighet, så nå får du også et innblikk i hva som skjer på “bakrommet”.

Norsk Standard for kompetansekrav for coacher ble lansert 23. januar. Pia Gurstad som er grunnlegger og partner i SCALA, var en av initiativtakerne for den nye standarden da hun satt som leder i DNCF.
Store deler  av arbeidet er endelig i mål med standarden som nå er lansert (hurra!), og intensjonen og hensikten med standardene som nå utarbeides er å heve kompetansen i bransjen så coaching får den anerkjennelsen fagfeltet vårt fortjener.

SCALA følger allerede de høyeste kvalitetskravene i bransjen, og vi gleder oss til å tilrettelegge utdanningen vår etter den/de nye standarden/e denne våren, som igjen vil løfte oss til nye høyder.

Utdanning og kurs

SCALA har flere små, spennende kurs på trappene. 2-4 dagers kurs for ulike målgrupper, noe online, noe i klasserom. Kursene som lanseres denne våren og høsten vil være åpne for alle som enkeltstående kurs, men de vil også telle som en del av trinn 5 Executive coach som lanseres våren 2024.

Registrer deg her så du ikke går glipp av alt det spennende som skjer i SCALA fremover.
Vi spammer deg ikke – du får info 2-4 ganger i måneden. 

Lokaler
Hovedkontoret vårt er i Lillestrøm, hvor vi holder til i store, flotte lokaler midt i Storgata. 10 minutter fra Oslo lufthavn, 10 minutter fra Oslo S. Mange av dere har vært hos oss og vet hvor fint vi har det, men nytt denne våren er at vi tar over hele lokalet (som vi tidligere delte med Cosmed) og vi kan nå sette SCALA-preg på det. 

Trondheim har vi hatt og har fortsatt nydelige lokaler på Sirkus shopping i mange år. Her er det nå ledig plass til for 1-2 coacher som trenger kontorplass, møterom, coachingrom, kursrom. Er det du som skal jobbe her fremover? Ta kontakt for mer informasjon.


Ålesund
der vi nå i forhandling om flotte undervisningslokaler med to tilhørende kontorer svært sentralt i byen. Også her vil det være plass til coacher som trenger kontorplass. Ta kontakt om du er nysgjerrig på dette.


Lierskogen - her
har vår partner Elisabeth Wiik allerede lokaler. Partner og coach Pål Kleven-Fredriksen og Elisabeth gjennomførte nylig et gratis introkurs der. Det var så populært at de fremmøtte ikke ville gå hjem, men ble nesten to timer over tiden for å snakke om studiet. Det borger for mange gode læringsdager der fremover. Vi gleder oss til å sette opp kurs på Lierskogen allerede fra mai 2023! 


Bergen
- Linda Elin Aase har valgt å trekke seg ut av SCALA for å konsentrere seg om egne prosjekter. Det betyr at vi er ute etter egnede lokaler og vår lokale kontaktperson i byen - Er det deg? Ta kontakt for mer informasjon og en hyggelig prat. Vårt mål er å sette opp kurs igjen her høsten 2023.

 

Vil du være med å bygge Norges største og beste coachingskole?

Vi trenger lokal tilstedeværelse i flere byer. Du som blir med i teamet vårt vil gjennomgå en forventningsavklaring rundt muligheter, ansvar og fremtidsutsikter.
Vi har mange byer «på blokka», noen steder har vi allerede lokale partnere, andre steder ser vi etter personer med initiativ som kan dele våre holdninger og visjoner.
I tillegg til ovennevnte byer er Stavanger og Vestfold aktuelle steder.

Er det deg vi ser etter, eller er det en du kjenner?
Ta kontakt så tar vi en prat rundt muligheter, beliggenhet etc


Datoer vår og høst i 2023.
Vi har justert ned ambisjonene for våren, pga redusert kapasitet. 
Høstens datoer ligger allerede ute.

Skal DIN by på kartet fra våren 2024? Snakk med oss om det. 

 

Close

Uforpliktende forespørsel om coaching

I kommentarfeltet kan du skrive litt om tema om du ønsker, hvor du bor eller annen relevant info.
Vi kontakter deg innen 2 arbeidsdager.
Du kan også ringe oss direkte på 4043 7000