Kontakt Cicilie

Cicilie Bjørnstad Gabestad

      Trener

 

DNCF sertifisert NLP coach og mentor, NLP trainer and consultant.

Lidenskapelig opptatt av mennesker, utvikling, mental trening, coaching og det å hjelpe andre mennesker til å ta ut sitt «optimale jeg», både som enkelt individ og/eller som leder.  

Du treffer Cicilie som trener og mentor på utdanning hos SCALA. 

 

Bakgrunn og utdanning

Cicilie har 20 års erfaring innen ledelse, både privat og kommunalt. Hun driver i dag Din life-coach der hun hjelper unge ledere, mellomledere og grundere til å stå støtt og balansert i seg selv og sine roller, gjennom coachende tilnærming og selvledelse. Hun tilbyr ulike coaching program, der blant lederutviklingsprogram, samt mentorforløp for coacher som skal sertifisere seg gjennom DNCF.

Hennes siste utdannelse er som sertifisert NLP trainer and consultant, godkjent av DeLozier & associates international – året 2021

Samme året ble hun Mentor sertifisert i regi av DNCF (2021)

Hun har gått hele coach forløpet på MetaResource i Lillestrøm og er utdannet og sertifisert NLP practitioner, NLP Master practitioner og NLP coach – året 2017/2018

Hun har med stor interesse og glede, arbeidet som assistent på MetaResource for NLP practitioner og for NLP Master practitioner 

Dncf sertifisert coach i 2018 – registrert som Helsecoach og DNCF sertifisert mentor i 2021.

Hun er i tillegg sertifisert både som Lifecoach og Helsecoach.

Fra tidligere har Cicilie en utdannelse som barne- og ungdomsarbeider med sosial- og spesialpedagogikk, samt fordypning i barnesamtaler. Hun har arbeidet tett sammen med barn og ungdom, PPT, diakon, kriminalforebyggende råd, BUP, politiet i 10 år.

Som fagansvarlig og veileder for lærlinger i barne- og ungdomsarbeider faget, og lærlinger i tømrer- og byggfaget, har hun mange års erfaring som mentor.

Cicilie er sterkt engasjert i at barn og ungdom skal ha gode rollemodeller. Derfor brenner hun spesielt for å styrke voksne rollemodeller i sin jobb som coach og mentor.