💥 Gratis minikurs i 4 byer: Bergen, Trondheim, Lillestrøm, Ålesund
Artikler og historier Studier Oversikt alle tilbud Om oss Gratis veiledning Innlogging

Prøv en coach under sertifisering

Har ikke råd til en coach, men burde, skulle gjerne, bare...kanskje.......?

Nå har du muligheten, nå kan du hoppe ned fra "venteplassen". Her kommer en mulighet for deg til å velge mellom disse flotte coachene som er under sertifisering fra SCALA – Scandinavian coaching and leadership academy.


For å komme hit har de gått 3️ trinn med undervisning

Kommunikasjon og selvledelse hvor de lærte mye om verktøyene som brukes i coaching, og hvordan de kan jobbe med endring og utvikling hos seg selv og andre.
Fordypning, coaching og strategisk utvikling, og til slutt alt som har med coachingprosessen og seg selv som coach. 

Nå er de klare for å coache deg. Til en svært god pris. Interessert?

Følgende coacher under sertifisering kan bistå deg:


May-Evy Negård

Jeg vil gjerne hjelpe deg som er midt i livet, og som kjenner at du ikke er helt der du skal være. Kan hende du bærer på en drøm du ønsker å få virkeliggjort, eller du ønsker endring i jobb, relasjoner, vaner eller tankemønstre. Har du kommet til et punkt der du kjenner at den viktigste personen du nå skal ta vare på er deg selv? Kanskje du trenger å finne ut hva som er viktig for deg slik at du kan ta gode valg som gir deg glede, energi og styrke?

Da kan coaching være til god hjelp for deg, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Tina Marie Kjerstad

Om du ønsker bli mer bevisst på hva du vil og hvor du vil, eller trenger en som kan bidra med å lukke gapet mellom hvor du er og hvor du vil være, så ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende samtale.

Camilla Synnøve Stræte

 Tenk deg å bli møtt av noen som ser deg, som skaper en trygg arena for endring og vekst, - og samtidig utfordrer deg til å se både innover og utover, men mest fremover? Dette er min strategi i møte med mennesker.

 Jeg hører gjerne fra deg som ønsker mer balanse i livet og drømmer om å gjøre mer av det du liker. Kanskje byr studietilværelsen på utfordringer, kanskje er livet på hjemmekontor utfordrende, kanskje tar usunne relasjoner mye energi eller kanskje ønsker du å sette fart på karrieren? Eller kanskje er det noe annet akkurat du ønsker å jobbe med.

 Du vet, eierskapet til hvordan du reagerer, tenker og handler i møte med deg selv og andre er ditt?

Lill Karin Hognes Krogsæter

Jeg vil gjerne være katalysator for din måloppnåelse, varige livsendringer, når du skal ta valg og endringer med prosesser, gode verktøy og teknikker og vil få deg til å se deg selv der DU ønsker å være. Ta gjerne kontakt for en samtale.


 

Et element av utdanningen til coach er synlighet.

Cathrine Lie Strand som er coach, NLP-trener og LinkedIn-ekspert, har undervist og utfordret studentene til blant annet å oppdatere sin LinkedIn-profil.      

Du finner dem der og i andre sosiale medier, eller du kan enkelt sende en e-post til [email protected] så setter vi deg i kontakt


LinkedIn:

May-Evy Nergård
Tina Marie Kjerstad 
Camilla Synnøve Stræte
Lill Karin Hognes Krogsæter

Close

Uforpliktende forespørsel om coaching

I kommentarfeltet kan du skrive litt om tema om du ønsker, hvor du bor eller annen relevant info.
Vi kontakter deg innen 2 arbeidsdager.
Du kan også ringe oss direkte på 4043 7000