Kommunikasjon og selvledelse - rustet for fremtiden
Artikler og historier Studier Oversikt alle tilbud Om oss Vanlige spørsmål Gratis råd Innlogging

Vær trygg når du velger coach

En samtale med struktur og retning. Sparringspartner. Samtalepartner. Coaching. Kall det hva du vil. 
Coaching blir stadig mer vanlig. De unge har skjønt at det er nyttig med en dyktig samtalepartner, og ledere trenger ofte en nøytral og fremoverlent sparringpartner.

Har du tenkt på coach men ikke gjort noe med det?

Nå har du muligheten. Her er et knippe coacher under sertifisering fra SCALA – Scandinavian Coaching And Leadership Academy.


For å komme hit har de gått 3️ trinn med undervisning

Kommunikasjon og selvledelse hvor de lærte mye om verktøyene som brukes i coaching, og hvordan de kan jobbe med endring og utvikling hos seg selv og andre.
De har hatt fordypning, coaching og strategisk utvikling, og til slutt alt som har med coachingprosessen og sin egen rolle som coach. 

Trygt valg

Nå er de klare for å coache deg mens de samler timer til endelig sertifisering. Du får en god pris. De har en faglig mentor, og de har lært alt de skal, de er klare til å snakke med deg.

Følgende coacher under sertifisering kan bistå deg. Her er først noen stikkord og så en lite avsnitt om hver av dem.
De har samme utdanning, men ulike retninger og interessefelt.

 

4 nye coacher under sertifisering

 

Christine Loutchan: Min oppgave er å vise deg metoden som du trenger slik at du på din dårligste dag føler deg lettere enn andre på sin beste. Sier f***U problem og oppnår det som du virkelig har lyst på, nå!

Elisabeth Wiik: Vil du koser deg på toget, kjører tuneller og reiser med fly.
Fobimestring, ja det går…
For meg har det fungert helt fantastisk. Spør meg om løsningen.

Monica Aschim: Lang erfaring fra å jobbe med fysisk helse i bedrifter. Nå ønsker jeg å påvirke enda mer på det forebyggende planet, både fysisk, mentalt og i den mellommenneskelige sfæren.

 Linda Hagaseth: Personlige prosesser ligger mitt hjerte nært, og vekst og læring er en viktig del av mitt liv. All erfaring jeg har med på min reise er erfaring jeg kan bruke for å hjelpe deg på din reise.


Mer om hver enkelt coach:

 

Monica Aschim
 Som naprapat har jeg hjulpet både privatpersoner og ansatte i bedrifter til en bedre fysisk hverdag. 

Etter å ha jobbet en årrekke i bedrifter har jeg fått en driv etter å påvirke enda mer på det forebyggende planet, både fysisk, mentalt og i den mellommenneskelige sfæren. Min coachingutdannelse hos Scala har vært gull for å gjøre dette mulig.

I næringslivet er det mye å spare på å ha fokus på ansattes helse, forebygge sykefravær, og ha et arbeidsmiljø som skaper rom for menneskers vekst, godt samarbeid og trivsel.

Et ikke optimalt arbeidsmiljø koster Norge 75 milliarder kroner (Oslo Economics 2018), tallene taler for seg selv. 

Jeg gleder meg til å jobbe tett med bedrifter i årene som kommer med min kunnskap, coaching og endringsbasert ledelse, med mål om bedre arbeidsmiljø og mer bærekraftige arbeidsplasser.

Min visjon: "Utvikle team i fellesskap og på individuelle styrker, med mål om å skape en forebyggende, produktiv og helsefremmende arbeidsmiljøkultur. Slik at sosial bærekraft og økonomiske resultater innfrir positiv vekst, utvikling og inkludering i organisasjonen."

Områder jeg kan hjelpe deg med i min coaching-business er: Arbeidsmiljø, ledelse, helse og livsstil, business, mål og målsettinger, bedre prestasjoner, bli tryggere i ulike situasjoner, relasjoner, konflikter, personlig utvikling

Christine Loutchan

 «F***U problem!
Er du lei av at det føles tungt og trenger mer energi?

Eller er du opptatt av utvikling og ønsker å nå et mål du virkelig har lyst på?

Vil du gjerne ha en enkel oppskrift på hvordan suksessfulle mennesker håndterer utfordringer, får mye energi og når effektivt sine mål? Min oppgave er å vise deg metoden som du trenger slik at du på din dårligste dag føler deg lettere enn andre på sin beste. Sier f***U problem og oppnår det som du virkelig har lyst på, nå! 

Takk for at du er interessert i å endre noe, er nysgjerrig og bruker tid til å lese denne teksten.

I samtaler med meg får du nyttige strategier som hjelper deg til å bli mer suksessfull enten på jobb eller i privatlivet. Jeg elsker humor og sammen vil vi leke og ha det gøy. Tusenvis av mennesker i hele verden har hatt glede og stort utbytte av teknikkene og metodene som jeg bruker i våre samtaler. Sammen kan vi virkelig gjøre en forskjell i denne verden.

I flere tiår har jeg vært opptatt av strategier og selvledelse. Som tidligere toppidrettsutøver er jeg råkul på MOTIVASJON og ENERGI til å nå mål. Jeg er interessert i jus og psykologi, og har jobbet i mange år som leder. Jeg har opplevd mange livsutfordringer og kriser og vet hvordan det føles å være helt nede. Nå har jeg funnet livets kjærlighet og ønsker endelig å gi tilbake.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg!

 

Linda Hagaseth:

Personlige prosesser ligger mitt hjerte nært, og vekst og læring er en viktig del av mitt liv. All erfaring jeg har med på min reise er erfaring jeg kan bruke for å hjelpe deg på din reise.
I tillegg til en solid verktøykasse med coachingteknikker jeg har lært gjennom utdannelse hos Scala (MetaResource)

Uansett hva målet ditt er, hvilken utfordringer du måtte ha, eller hvor du vil, er jeg heiagjengen din som stiller de riktige spørsmålene, leder deg gjennom øvelser, lærer deg teknikker og holder deg på sporet.

Jeg er her for å vise deg det du allerede vet. 

Du er den som har svarene, løsningene, veien, verdiene, resursene og målet. 
Du eier prosessen!  

https://www.indigoterapi.no

 

 Elisabeth Wiik:

Få en bedre hverdag!

Vil du videre? Sette deg mål og gjennomføre dem? Jeg heier på deg.
Jeg har verktøyene som kan hjelpe deg.
Fobimestring, ja det går…
For meg har det fungert helt fantastisk, før og etter følelsen.
Nå koser jeg meg på toget, kjører tuneller og reiser med fly.

Det er en strategi i alt vi gjør, og den har vi lært oss, det vi har lært oss kan også avlæres mener jeg, og noen ganger går det overraskende fort.

Vi kan lære nye måter og håndtere utfordringer på .
Jeg ønsker deg velkommen til Fru Wiik.


Kontakt oss nå, skriv gjerne stikkord for tema, og om du helst vil møtes fysisk eller om online er ok.Close

Uforpliktende forespørsel om coaching

I kommentarfeltet kan du skrive litt om tema om du ønsker, hvor du bor eller annen relevant info.
Vi kontakter deg innen 2 arbeidsdager.
Du kan også ringe oss direkte på 4043 7000